Narrow your search

Library

EHC (2)

KU Leuven (2)

UGent (2)

CaGeWeB (1)

DocAtlas (1)

KBR (1)

LUCA School of Arts (1)

UAntwerpen (1)


Resource type

book (4)


Language

Dutch (4)


Year
From To Submit

1999 (4)

Listing 1 - 4 of 4
Sort by

Book
Smaken verschillen? De culinaire cultuur van het Nabije en Midden-Oosten en haar invloed op de Zuid-Nederlandse keuken tussen 1400 en 1600
Author:
Year: 1999 Publisher: 's-Gravenwezel Academie voor de Streekgebonden Gastronomie

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Van andere markten - Een nieuwe selectie van vegetarische gerechten uit de hele wereld
Authors: ---
Year: 1999 Publisher: Haarlem Schuyt En Co

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

'Van andere markten' biedt een ruime keuze aan vegetarische recepten, die afkomstig zijn uit de keukens van Afrika, Azië, Latijns-Amerika, de Caraïben en het Midden-Oosten. De recepten zijn gerangschikt per land of streek, van Argentijnse quesadilla's tot Oostafrikaanse spinazie in kokosmelk. Bovendien is het boek meer dan alleen een kookboek. Het is ook een lees- en kijkboek. De inleidingen bij elk recept geven de lezer zicht op de rijkdom van culturen en tradities in de landen van herkomst. Het boek bevat ook vele kleurenfoto's waarin de mens centraal staat. In de inleiding geeft de auteur haar visie over onze voeding in de toekomst en wijst op de potenentiële gevaren van genetisch gemodifeerde producten.

De talen van het Oude Nabije Oosten
Author:
ISBN: 9042907525 9789042907522 9072690117 9789072690111 9068319272 Year: 1999 Volume: XXXII Publisher: Leiden Ex Oriente Lux

Listing 1 - 4 of 4
Sort by